Aquatonale Beauty Academy
Tokom svog 30-godišnjeg edukativnog rada i zahvaljujući visokostručnom znanju koje nudi svojim studentima preko svojih profesora  Aquatonale Beauty Academy je postala poznata visoko cenjena kozmetička akademija u čitavom svetu i sinonim stručnosti i znanja.
Dr Vera Zec
Na čelu AQUATONALE BEAUTY ACADEMY nalazi se Dr Vera Zec , svetski priznati stručnjak i naučnik iz oblasti kozmetologije, predavač na mnogim medjunarodnim kongresima i seminarima, nosilac mnogih međunarodnih priznanja i nagrada, pisac mnogih stručnih tekstova, bivši predsednik CIDESCO Srbija i član WSO World Spa and Beauty Organization  i Ambasador WSO za Srbiju .
Pored svojih aktivnosti na medjunarodnom planu, Dr Vera Zec je i organizator svih stručnih kongresa iz oblasti kozmetike i Spa & Wellnes-a u zemlji u zadnjih deset godina.
Studente koji su završili kod nas imamo po čitavom svetu, a do sada iz naše škole je izašlo preko 650 diplomiranih kozmetologa i kozmetičara.
Naša diploma je visoko priznata u svetu. Naši diplomirani studenti rade u poznatim beauty centrima i spa centrima u svetu i kod nas. Imaju vodeća i dobro plaćena mesta na cruise-ship brodovima poznatih kompanija.
Mnogi naši diplomirani kozmetičari i kozmetolozi imaju svoje poznate i uspešne kozmetičke salone, beauty centre i spa centre. Neki od njih imaju i svoje škole.
Svi oni koji su završili kod nas imaju našu punu podršku u otvaranju svojih salona i centara, škola, kao i podršku u pronalaženju posla. Uvek smo se rukovodili devizom:
veliko znanje daje velike mogućnosti
Prateći uvek svetske trendove i nove tehnologije učenja i prihvatanja znanja Aquatonale Beauty Academy uvodi nove metode sticanja znanja:
Kongrese, seminare, studijska putovanja, gostovanja svetskih stručnjaka, gostovanja u drugim školama; razmene studenata…
Uveli smo on-line nastavu
Svi predmeti u AQUATONALE BEAUTY ACADEMY su stručni predmeti vezani za kozmetologiju ili Spa & Wellness.
Akademija prati sve novine iz oblasti kozmetologije ili Spa & Wellness-a i odmah ih uključuje u svoj nastavni program.
Diplomirani studenti Aquatonale Beauty Academy postižu izvanredne rezultate u svom radu zahvaljujući stručnosti stečenoj na akademiji.
Danas je prestiž studirati Aquatonale Beauty Academy Internacional
U našoj školi mi imamo studente iz celog sveta: Iz Amerike, Austrije, Francuske, Grčke, Italije, Jordana, Kanade, Kube, Madjarske, Nemačke, Novog Zelanda, Rusije, Slovačke, Švedske, Velike Britanije, i iz zemalja bivše Jugoslavije: BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije – što je potvrda naše internacionalnosti.
Uvrstite se medju najbolje diplomirane stručnjake iz kozmetologiju, Spa & Wellness-a ili Make-up-a širom sveta!
Aquatonale Beauty Academy
Internacionalna škola za kozmetologiju, estetske nauke, spa i wellness sa tradicijom od 30 godina uspešnog rada, organizuje
Upis u 2024/25. školsku godinu
Diploma Akademije Aquatonale je priznata na svih pet kontinenata i uživa visok rang u svetu!
World Spa & Beauty Organization uvrstila je Aquatonale Beauty Academy u Leading Excellence College u oblasti Spa & Beauty obuke
Leading Excellence for Spa & Beauty Professionals
Aquatonale Beauty Academy
POSETITE NAS

Naša adresa: Prizrenska 6, 11158 Beograd, Stari Grad.

KONTAKTIRAJTE NAS

Aquatonale distributer za Srbiju
“VERA ZEC” d.o.o.

Kontakt informacije:

mob: 065/32-38-002, 063/77-70-512
mail: aquatonale.info@gmail.com

PRATITE NAS

© 1992-2023 Aquatonale Beauty Academy

Scroll to Top