Aquatonale Beauty Academy

Aquatonale Beauty Academy je kozmetička škola sa tradicijom od preko 28 godine.

U Novembru 1992. godine, Dr Vera Zec je osnovala Aquatonale Beauty Academy, prvu privatnu kozmetičku školu na prostorima ex Jugoslavije koja je za ovih 24 godine dala obrazovane stručne kadrove iz kozmetike i spa i wellnessa. Njeni stručnjaci su priznati širom sveta i uvek u prednosti pri zaposlenju.

Samo godinu dana kasnije, Novembra 1993, Aquatonale Beauty Academy je postala jedna od najboljih škola za kozmetiku ne samo na prostorima ex-Jugoslavije već širom sveta. Takodje, samo godinu dana nakon osnivanja akademija je proslavila svoju prvu godišnjicu gde je predstavila svoj uspeh na specijalnom AQUATONALE HAPPENING-u.

Studentkinja Aquatonale Beauty Academy AQUATONALE BEAUTY ACADEMY ne samo što obučava nove buduće kozmetičare već obučava i postojeće kozmetičare novim tehnikama i metodima rada svih najnovijih tretmana za lice i telo.

Svakodnevne inovacije u oblasti kozmetologije zahtevaju generacije kozmetologa i kozmetičara koji su sposobni da odmah primene sve nove aparate i nove kozmetičke preparate koji omogućavaju kozmetičke tretmane, kako za lice tako i za telo sa zadivljujućim rezultatima, koji su vrlo precizni u svojoj nameni i cilju. Kozmetika danas može da pruži rezultate ravne plastičnoj hirurgiji, ali za to je pored preparata i aparata potrebno znanje…

A znanje se dobija samo u proverenim školama sa velikim iskustvom.

Filozofija Aquatonale Beauty Academy

Filozofija AQUATONALE BEAUTY ACADEMY je da veliko znanje udruženo sa jako kvalitetnim kozmetičkim proizvodima daje uvek maksimum rezultata i zadovoljiće i najizbirljivijeg klijenta.

Tokom svog 24-godišnjeg edukativnog rada i zahvaljujući visokostručnom znanju koje nudi svojim studentima Aquatonale Beauty Academy je postala poznata visoko cenjena kozmetička akademija u čitavom svetu i sinonim stručnosti i znanja.

Dr Vera Zec AQUATONALE BEAUTY ACADEMY rukovodi Dr Vera Zec svetski priznati stručnjak i naučnik iz oblasti kozmetologije, predavač na mnogim medjunarodnim kongresima i seminarima, nosilac mnogih međunarodnih priznanja i nagrada.

AQUATONALE BEAUTY ACADEMY je takođe organizovana, po svom programu i predmetima, u skladu sa pravilima i propisima EU i Bolonjskom Konvencijom, kao i CIDESCO preporukama o organizovanju sličnih škola.

Metodologija učenja u AQUATONALE BEAUTY ACADEMY je visoko priznata u svetu, a diploma ove škole je cenjena i priznata na svih pet kontinentima.

Prateći uvek svetske trendove i nove tehnologije učenja i prihvatanja znanja Aquatonale Beauty Academy uvodi nove metode sticanja znanja:

Kongrese, Seminare, Studijska putovanja, Gostovanja svetskih stručnjaka, Gostovanja u drugim školama, Razmene studenata…

Danas je to moderna škola za kozmetiku koja u duhu svoje uspešne dugogodišnje tradicije nastavlja organizovanje redovnih studija dajući obrazovane stručnjake iz dve grane:

Danas AQUATONALE BEAUTY ACADEMY ima 24 godina tradicije.

Tokom svog 24-godišnjeg edukativnog rada i zahvaljujući visokostručnom znanju koje nudi svojim studentima Aquatonale Beauty Academy postala poznata visoko cenjena kozmetička akademija u čitavom svetu, sinonim stručnosti i znanja.

 • Svi predmeti u AQUATONALE BEAUTY ACADEMY su isključivo stručni predmeti vezani za kozmetologiju ili spa&wellness.
 • Akademija prati sve novine iz oblasti kozmetologije ili spa&wellness-a i odmah ih uključuje u svoj nastavni program.
 • Vežbe studenata se odvijaju uvek u moderno opremljenim vežbaonicama Akademije i baziraju se na četiri vrhunske francuske kozmetičke kuće:
  • AQUATONALE – kozmetički proizvodi prestižne francuske kozmetike
  • THALASPA – kozmetički proizvodi za talasoterapiju za lice I telo
  • BEAUTYMED – kozmetički proizvodi medicinske kozmetike
  • BIologue Pierre Boutigny – kozmetički proizvodi visoko luksuzne kozmetike

Diplomirani studenti Aquatonale Beauty Academy postižu izvanredne rezultate u svom radu zahvaljujući stručnosti stečenoj na akademiji.

Danas je prestiž studirati Aquatonale Beauty Academy.

Uvrstite se medju najbolje diplomirane stručnjake iz kozmetologije širom sveta:

» PRIJAVITE SE «

Aquatonale Beauty Academy diploma

28 godina postojanja garantuju kvalitet i tradiciju.