Proizvodi za lice za ličnu upotrebu

 

Svi Aquatonale proizvodi su prirodnog i marino porekla, a rezultat su dugogodišnjeg istraživanja i iskustva. Proizvedeni su od sirovina kao što su: različite morske alge, morski kolagen, hidromarin, seromarin, morska hemolimfa, morski DNA, oligocean, hitosan, morska voda, plodovi mora, morski minerali i morski mulj – sirovine koje dolaze iz dubina mora, a tako dragocene za proizvodnju kozmetičkih preparata. Sve najbolje što nam priroda nudi ukomponovano je u proizvodima Aquatonale.

 

 

U okviru Aquatonale linije proizvoda za negu lica nalaze se sredstva za čišćenje i pilingovanje svih tipova kože ,linija za negu osetljivog predela oko očiju, linija proizvoda za revitaliyaciju umorne i stresom oštećene kože, proizvodi za negu svih tipova koye, linija proizvoda za skidanje fleka. Linija proizvoda za sprečavanje starenja kože je kreirana na osnovu poslednjih rezultata marino biotehnoloških istraživanja sa ciljem da usporava i sprečava proces starenja kože.

 

Proizvodi Hitosan linije za negu svih tipova kože su na bazi Chitosana  j morskog  ekstrakta  koji omekšava kožu, smanjuje stvaranje bora i finih linija, regeneriše elastičnost kože, hidratiše kožu i ima antialergijske efekte. Sve medicinske prednosti hitosana iskoristila  je Aquatonale laboratorija u svojoj Chitosan Cellulaire Line koja daje značajne rezultate za sve tipove kože.

 

 

 Specijalna linija nege   Hitosan linija 
 Suva i osetljiva koža   Masna i problematična koža
 Linija za sprečavanje starenja kože  Linija  za izbeljivanje fleka
 Linija za revitalizaciju umorne i stresom oštećene kože  Linija za negu predela oko očiju
 Linija za zaštitu od sunca