O Aquatonale

O Aquatonale

 

AQUATONALE je širom sveta poznata kozmetička kuća koja opsegom svojih proizvoda pokriva sve tretmane kako lica tako i tela sa svim mogućim varijantama.
AQUATONALE je smeštena u Bretanji, najsevernijem delu Francuske i partner je sa čuvenim institutom St. Malo Spa, jednom od najstarijih morskih banja u svetu.

Svi AQUATONALE proizvodi su prirodnog i marino porekla i rezultat su mnogo godina istraživanja i iskustva – proizvedeni od sirovina kao što su različite morske alge, morski kolagen, hidromarin, seromarin, morska hemolimfa, morski DNA, oligocean, hitosan, morska voda, plodovi mora, morski minerali i morski mulj – sirovine koje dolaze iz dubina mora, a tako dragocene za proizvodnju dobrih kozmetičkih preparata. Sve najbolje što nam priroda nudi ukomponovano je u proizvodima AQUATONALE.

Kada je počeo da proizvodi prirodnu morsku kozmetiku i postao partner sa čuvenom morskom banjom Les Therms Marins de Saint Malo, gospodin Pjer Butini je imao već tada viziju budućnosti.

Photo mr boutigny2 033

Mnoge godine istraživanja u marinobiotehnologiji u saradnji sa Les Thermes Marins De St.Malo  dale su kao rezultat jednu profesionalnu i istovremeno lekovitu liniju vrlo preciznu u svojoj nameni sa tačno predviđenim rezultatima. Mi, u Aquatonale, verujemo u terapeutske efekte okeana i težimo da svu njegovu zadivljujuću lepotu i lekovita svojstva donesemo svakoj ženi u svetu” Pierre Boutigny, Aquatonale International President.

image008

U današnje vreme spa-centri i welnes nisu luksuz, već su način života mnogih ljudi u svetu, način da se prevaziđu i izbegnu mnoge bolesti koje donosi svakodnevni način života. Spa i talasoterapija nisu samo popularnost današnjeg vremena već i potreba modernog čovečanstva. To isto važi i za spa i talaso kozmetiku.

 

Šta je spa?
Spa je termin koji dolazi od latinskih reči: Sanus Per Aquam što znači lečenje putem vode.

Šta je talasoterapija?
Talasoterapija znači antički način lečenja – terapije korišćenjem morske vode i morskih elemenatau cilju regeneracije i revitalizacije kože i tela.

 

Aquatonale Laboratorija

AQUATONALE, koji je pretočio okean i njegove bogatstvo putem marino-biotehnoloških istraživanja u čudesno kvalitetnekozmetičke proizvode, stalno nudi svom potrošaču generacije novih proizvoda u oblasti talasoterapije. Ljudsko telo se sastoji od više od 70% tečnosti (tačnije 71%) – odnos okeana i kopna u svetu – pa samim tim prisustvo morskih elemenata u kozmetičkom proizvodima AQUATONALE čini je linijom za lice i telo koja se ne može uporediti ni sa jednom drugom u svetu. Sa takvom svojom koncepcijom AQUATONALE omogućava svakom svom korisniku upotrebu svojih proizvoda sa punom sinergijom, kompatibilnošću i harmonijom u svakom tretmanu. Proizvodi bazirani na sirovinama iz mora su preventivnikorektivni,regenerativni i vrlo precizni u svojoj nameni.

 image010

AQUATONALE proizvodi su u potpunoj harmoniji sa prirodom. AQUATONALE spada u kozmetičke kompanije u svetu koje su se isključivo specijalizovale za proizvodnju kozmetičkih preparata na bazi talasoterapije. Tako specijalizovana AQUATONALE se razvila danas u veliko moderno postrojenje za proizvodnju kozmetičkih preparata sa imenom AQUATONALE GROUP i pokriva više proizvodnih grana.

 image012

Istraživačka laboratorija AQUATONALE zasniva svoje formulacije na poslednjim rezultatima naučnih istraživanja najpoznatijih svetskih hemičara, kozmetologa, dermatologa,kozmetičara, fizioterapeuta i hidroterapeuta što je svrstalo AQUATONALE proizvode među najkvalitetnije kozmetičke preparate na svetu. Što oni zaista i jesu. Stoga svi profesionalci koji se bave kozmetikom, kao i njihovi klijenti mogu da koriste sve inovacije AQUATONALE biotehnologije sa poverenjem i garantovanim uspehom. Takođe iskustvo i uspeh u svetu poznatog instituta St. Malo Spa u Bretanji mogu preko AQUATONALE da uđu u svaki salon. Korisnici AQUATONALE mogu da uživaju u kozmetičkim preparatima bogatim u sirovinama koje pruža samo more i čista priroda.Zajedno sa Aquatonale Beauty Academy gde su sve kozmetičke tehnike i različiti tretmani lica i tela usavršeni i razvijeni do perfekcije, AQUATONALE proizvodi omogućavaju potpun uspeh kako Retail tako i Proffesional korisniku.