Kiseonik tretman

Kiseonik tretman

  by    0   2

Kiseonik terapija je dala velike rezultate u anti-aging tretmanima, podmladjivanju celog organizma, lečenju akni, u anti celulit tretmanima, lečenju strija, ožiljaka, debljine, fleka, učvršćivanju itd. Ova terapija se danas smatra jednom od najkvalitetnijih prirodnih terapija sa odmah vidljivim rezultatima i to ne samo trenutnim već trajnim.
Kolika je pomama u svetu za kiseonik tretmanima govori nam podatak da holivudske zvezde odvajaju nedeljno po 5.000 dolara za jedan ovakav tretman, a Madona nigde ne putuje bez svoje hiperbarične komore.

Šta se postiže kiseonik tretmanom?

U procesu starenja najznačajniju ulogu igra delovanje Slobodnih radikala u metabolizmu ćelije kao posledica delovanja unutrašnjih faktora i koji neminovno dovode do razaranja ćelija. Tokom tog prirodnog ili unutrašnjeg procesa starenja javljaju se promene na koži i to na svim nivoima:
• Epidermalnom
• Dermalnom
• Hipodermalnom nivou

Ove promene rezultuju pojavom sitnih borica, dubokih bora i sveukupnom vidljivom starenju kože.

Slobodni radikali su atomi ili molekuli unutar ćelije sa nesparenim elektronima koji napadaju ćelijski DNK u težnji da se spare sa bilo čim što ima elektrone, i time razaraju ćeliju izazivajući prevremeno umiranje ćelija. Kod mladih osoba prirodni antioksidantni odbrambeni sistem štiti ćelije od razornog delovanja slobodnih radikala putem enzimskog omotača. Sa godinama antioksidantni odbrambeni sistem postaje manje efikasan prizvodeći manje oksidativnih enzima.
Ozon kao aktivni kiseonik stimuliše produkciju ovih enzima delujući kao uništavač slobodnih radikala i protektor zida ćelije. Pored toga ozon aktivira i mnoge procese u samoj ćeliji što izaziva bržu regeneraciju ćelija kože ukoliko se aplikuje lokalno preko kože ili i celog organizma ukoliko se administrira na neki drugi način. Kao rezultat imamo vidljivo podmladjivanje kože, ali i celog organizma.

Kiseonik tretman odgovara svim tipovima koža I za samo 30 minuta tretmana koži se vraća zdrav mladalački izgled, vidljivo nestaju fine borice, a duboke bore postaju znatno pliće, koža postaje jedra, čvrsta, dovoljno hidratisana, prosvetljena I sveukupni izgled znatne podmladjenosti je veoma vidljiv odmah. Takodje ovim tretmanom se mogu poboljšati neželjene fleke, lečiti akne.tretman je neinvazivan, bezbolan, siguran I regeneriše kožu potpuno prirodnim putem
Koliko traju rezultati ovog tretmana?
Posle samo jednog tretmana odmah su vidljivi svi znaci podmladjene kože. Ovakav izgled posle prvog tretmana potrajaće 5 -7 dana. Preporučuje se serija od šest tretmana I to jednom nedeljno, što znači da ćete biti potpuno podmladjeni sa kožom koja izgleda jedrije, mekše, dovoljno hidratisana I naravno mnogo mladja, I to ne privremeno, već trajno. Posle serije od šest tretmana preporučuje se održavanje ovakvog izgleda jednom mesečno.

RELATED POSTS

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.