HIDRO-OZONO-TERAPIJA

HIDRO-OZONO-TERAPIJA

  by    0   2

Ozon u kombinaciji sa hidromasažom i podešenom temperaturom vode daje neverovatne efekte. Ozonoterapija je danas vrlo popularna, naročito u oblasti alternativne medicine, i predstavlja jednu od metoda sa širokim spektrom lekovitog delovanja.

Hidro-masažni sistem za – HIDRO-OZONO TERAPIJU koristi se u bilo kom tipu kade za kupanje.

Ovaj sistem vrši detoksifikaciju organizma, usporava proces starenja organizma, poboljšava cirkulaciju krvi i podiže energiju organizma. pa se koristi za pripremu sportista.

Takodje, ubrzava eliminaciju mlečne kiseline iz mišića pa se koristi za relaksaciju sportista posle treninga. Relaksira mišiće i tetive, opušta i smanjuje otoke zglobova, izaziva duboku detoksifikaciju dermisa i hipodermisa, vrši piling i čišćenje kože.

Terapija deluje relaksirajuće i opuštajuće na nervni sistem, leči stres iianksioznost, uništava štetne masnoće, pomaže u lečenju celulita i debljine, poboljšava ćelijski metabolizam, regeneriše crvena krvna zrnca, uništava veliki broj bakterija, gljivica i virusa.

Isto tako pomaže i u lečenju vaskularnih, reumatskih i drugih bolesti, a pomaže i u lečenju dijabetičkog stopala i angiopatije.

Ova vrsta terapije koristi se u kozmetici, medicini, SPA i Fitness centrima, fizikalno-terapeutskim centrima – za tretiranje artritisa, tetiva, post-traumatskih povreda

Prisutna je i u termalno-banjskim centrima – za tretiranje i lečenje zglobno-koštanih promena; kožnih bolesti, kao i u kozmetičkim salonima i Beauty centrima – za lečenje i prevenciju celulita i za podizanje tonusa i učvršćivanje celog tela.

Medicinska hidro-ozonoterapija je potpuno bezopasna kada se pravilno koristi i daje vrlo pozitivne efekte.

Na nedavnom kongresu u Brazilu dr Vera Zec, svetski poznat i priznat stručnjak iz oblasti kozmetologije, održala je predavanje o ozono terapiji.

RELATED POSTS

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.